Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

dijous, 14 de desembre del 2006

Roberto Alagna toca el dos

Dimarts, Xavier Cester ens parlava de l'incident que el tenor Roberto Alagna va tenir a la segona representació de l'òpera "Aida" de Verdi que es feia al Teatre de La Scala de Milà. Després de la primera ària, "Celeste Aida", el tenor va abandonar l'escena perquè va ser escridessat. En Cester va ser-hi i ens ho va explicar. Si ho voleu, podeu recuperar l'entrevista fent clic aquí. D'altra banda, al YouTube ja tenen penjada l'escena. Les imatges provenen d'una televisió italiana. Fent clic aquí sota podreu jutjar vosaltres mateixos:



Aquí teniu la versió llarga del vídeo que inclou sencera l'ària "Celeste Aida" de Verdi en la veu d'Alagna i l'escena posterior...

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Impresionant veure-ho amb imatges!

La cara que deuria fer la inmensa majoria d'espectadors deuria ser també per filmar-ho!

Impagables els comentaris de la senyora italiana de després, qualificant el Lassagna aquest de bambino! I per cert, no sé si ja suggestionat pel que ha succeït o no, però el paio aquest, una pinta xulandron sí que la té, sí.

Ara, que als excelsos gourmets del món operístic ja no cal que els passin els reis, que Déu n'hi do el regal que els ha fet l'Alagna, teca i més teca per parlar-ne durant setmanes.

A vegades enyoro en Kraus...

12:08 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home