Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

divendres, 22 de juny del 2007

"La última nota" s'estrena el 22 de juny

Aquest divendres arriba a les pantalles catalanes una nova pel·lícula sobre el món de la música. El títol original és "La tourneuse de pages" ("La passadora de pàgines") però s'estrenarà com a "La última nota".

L'argument tracta d'una nena, Mélanie, que mostra un gran talent per al piano però que no aconsegueix passar la prova d'accés al conservatori per la falta d'atenció de la presidenta del jurat, la cèlebre pianista Ariane Fouchécourt. La noia, molt decebuda, deixa les classes de piano.

Anys més tard, es retroba amb la dona que ha canviat la seva vida perquè els Fouchécourt li demanen que s'ocupi del seu fill durant les vacances. El retrobament amb la concertista de piano transcorre de meravella, perquè Mélanie mostra ja de seguida la seva formació musical i es converteix en la seva passadora de pàgines.

Aquest haurà estat un bon curs pel que fa a estrenes "musicals". Primer va arribar "Copying Beethoven"; després "La Flauta Màgica", versió de Kenneth Branagh. Encara és pot veure el film documental "Això és ritme!" i ara s'estrena aquesta pel·lícula francesa de l'any 2006.

.

Etiquetes de comentaris: