Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

dissabte, 4 de novembre del 2006

Setmana del 30 d'octubre al 3 de novembre

Començàvem la setmana amb la visita del crític Xavier Cester que ens va venir a parlar de l'inici de la temporada del Teatre de l'Òpera Estatal de Baviera. Dilluns també vam tenir Javier Rozas, director de la revista Goldberg, que ens va comentar els continguts més interessants de l'últim número de la seva publicació.

Dimarts, us parlàvem de dues exposicions. D'una banda la de "Visca el piano" que acabava el dia 5, i de l'altra, "Petita història de Mozart", que fins al més de gener es pot veure a L'Espai Cultural de Caja Madrid a Barcelona.

Hem sabut que Francesco Tristano Schlimé ha guanyat el concurs "El Primer Palau" i que el mexicà David Lomelí i la soprano de Letònia Maija Kovalevska han guanyat el concurs "Operàlia".

Dimecres, parlàvem amb Toni Rumbau, director del Festival d'Òpera de Butxaca i Noves Creacions i us comentàvem l'exposició sobre la influència de Mozart en Schoenberg que es pot veure aquests dies a Viena.

Dijous, parlàvem amb el director Xavier Puig de l'espectacle "Veus quines veus?" i també sentíem un tast del tercer disc de la integral que Jordi Masó està fent per al segell Naxos de la música per a piano de Joaquín Turina.

Acabàvem la setmana amb la notícia del Grammy Llatí que l'OBC ha guanyat per "Rhapsody in blue" i sentíem una entrevista al director Ernest Martínez Izquierdo, responsable d'aquesta gravació. Aquell mateix dia entrevistàvem Gerardo Grieco, director general del Teatro Solís de Montevideo que ens parlava dels 150 anys d'història del teatre més antic de l'Amèrica del Sud.

Aquesta setmana també hem sabut que el Teatro Colón ha tancat portes fins al 2008, que la pel·lícula sueca "Tierra de ángeles" que tracta d'un director d'orquestra ha arribat a dos cinemes de Barcelona i que l'Orquestra del Teatre Mariinski és aquests dies de gira per tot l'Estat.

Etiquetes de comentaris: