Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

divendres, 13 d’octubre del 2006

Setmana del 9 al 13 d'octubre del 2006

Començàvem la setmana amb una edició especial del nostre programa amb motiu de la inauguració de la Sala Oriol Martorell -la sala de cambra- de L'Auditori de Barcelona. Aquell dia vau poder sentir dues entrevistes, amb Joan Oller (director general de L'Auditori) i Jordi Cervelló (compositor a qui se li havia encarregat una obra per a l'ocasió).

Dimarts, Adelina Castillejo (responsable del Servei d'atenció a l'oient de Catalunya Ràdio) venia al programa a parlar-nos d'una nova iniciativa engegada per les quatre emissores del Grup Catalunya Ràdio, així com pel altres canals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, amb la intenció d'estrènyer la relació amb els oients/televidents.

Aquell dia començava també la cinquena edició del Cicle Anna Ricci, de nosaltres a vosaltres.

Dimecres us parlàvem d'un altre cicle de concerts relacionats amb la música d'avui en dia. Es titula 4x4, el dirigeix Albert Mestres, i es fa a la Sala Beckett de Barcelona. Vam sentir opinions dels quatre compositors que hi participen: David Padrós, Mercè Capdevila, Hèctor Parra (foto) i Antoni Caimari.

Aquesta setmana també hem sabut que posar a punt l'orgue de la Catedral de Tarragona valdrà un milió i mig d'euros.

Dijous, aprofitant que és el dia que dediquem a les informacions del món coral, vam dedicar un especial a l'Orfeó Donostiarra i vam sentir declaracions del seu director, José Antonio Sainz Alfaro.

Divendres vam parlar amb Oriol Ponsa, subdirector de l'ESMUC, del cicle Els Concerts de l'Acadèmia que comença el dia 17. També vam saber el contingut del segon dels Concerts Simfònics al Palau, que organitza l'Orquestra Simfònica del Vallès, de la mà dels seus protagonistes.

Finalment, vam parlar amb el pianista de Sabadell Àlex Alguacil, que el dissabte 14 ofereix un concert a la nova sala de cambra de L'Auditori, amb obres de Prokofiev, Albéniz i Liszt. Serà el primer concert del Tercer Cicle dels JIC (Joves Intèrprets Catalans).

Alguns d'aquests continguts els podeu recuperar a través de la nostra pàgina web.

Etiquetes de comentaris: