Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

diumenge, 8 d’octubre del 2006

Setmana del 2 al 6 d'octubre del 2006

Començàvem la setmana amb l'estrena de la temporada operística del Gran Teatre del Liceu. Aquests dies s'hi representa La clemenza di Tito de Mozart.

Vam saber que el Festival d'òpera de butxaca començarà el 2 de novembre.

David Puertas, ens va explicar que els Sidokus arribaran a la Fira de Frankfurt en la seva versió alemanya.

El Liceu ha presentat el seu primer espectacle de ballet infantil: Els músics de Bremen.

Dimarts, Miquel Villalba ens visitava per parlar-nos del seu últim CD, la integral de la música per a piano sol de Xavier Gols.

Dimecres coneixíem la notícia de la nominació als premis Grammys Llatins del disc "Rhapsody in blue" de l'OBC. En parlàvem amb Joan Oller, director general de L'Auditori i L'Orquestra.

Aquell mateix dia, Raimon Colomer i Víctor Solé, responsables del programa divulgatiu Guia d'orquestra de Catalunya Música, venien a les Línies Addicionals a parlar-nos del seu nou espai.

Dijous coneixíem que l'Escolania de Montserrat aquests dies és a Hongria.

També us anunciàvem el canvi de nom de les sales de L'Auditori. La Sala Simfònica es diu ara "Pau Casals"; la de cambra, "Oriol Martorell"; i la polivalent, "Tete Montoliu".

Hem sabut que Plácido Domingo està preparant un llibre on explicarà els secrets de l'òpera i que no s'editarà fins al 2009.

Divendres hem sabut que dues orquestres valencianes, la de València i la de la Comunitat Valenciana, s'ajuntaran el 8 d'octubre per interpretar la Simfonia Fantàstica de Berlioz, en el dia del País Valencià.

Finalment, Gerard Claret ens ha explicat els continguts més destacats del 24è Festival Internacional de Música Narciso Yepes d'Andorra.

Etiquetes de comentaris: