Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

diumenge, 22 d’octubre del 2006

Setmana del 16 al 20 d'octubre del 2006

Vam començar la setmana amb la visita de Xavier Cester que ens va parlar de la pel·lícula Copying Beethoven, que s'estrenava divendres. Aquell mateix dia el pianista Josep Maria Roger ens explicava els continguts del CD que ha fet, juntament amb Rumiko Harada, amb la música per a piano a quatre mans de Ferran Sor.

Dimarts, Miquel Pujol ens parlava de la seva exposició "Formes, poemes musicals" que es pot veure a CSIC de Barcelona fins al 29 d'octubre. Aquell dia també us explicàvem que a València i a Madrid recuperen aquests dies dues òperes del valencià Vicent Martín i Soler.

Dimecres vam sentir el que Daniel Barenboim explicava del concert que havia de fer al Palau de la Música Catalana i també la seva visió de la situació actual de la música. Aquesta setmana també us hem parlat de dos cicles més del Palau, el de Música de Cambra i el de Cambra Coral.

Us hem comentat els actes que aquest 2006 es fan a Hongria per celebrar el 125è aniversari del naixement de Béla Bartók.

Dijous coneixíem que el Quartet Casals ha estat Premi Nacional de Música en la modalitat d'interpretació i que la música per a piano del compositor català Israel David Martínez sonarà en sis concerts als Estats Units.

Divendres vam sentir les primeres paraules d'Eiji Oue (foto) com a director titular de l'OBC. També vam parlar amb Xavi Lozano, el presentador del programa divulgatiu del 33 Atrapasons.

Finalment, hem sabut que Sting arriba al número 1 de les llistes de vendes de música clàssica al Regne Unit i que el Liceu recupera aquests dies escenografies i decorats de Picasso amb la visita del Ballet Nacional de Burdeus.

Etiquetes de comentaris: