Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

dijous, 10 de maig del 2007

Catalunya Música fa 20 anys!

Aquest dijous, com us estem anunciant des de fa dies, farem el programa obert al públic que vingui a L'Auditori de Barcelona per veure el concert de celebració dels vint anys de la nostra emissora. Començarem una hora abans, a les 7 del vespre.

Passaran pels micròfons de Catalunya Música, entre d'altres, Oleguer Sarsanedas (director del grup d'emissores de Catalunya Ràdio), Àlex Robles (coordinador de Catalunya Música); Manel Valdivieso, director de la JONC Filharmonia, i un dels responsables del programa del concert que es podrà escoltar a partir de les 8. També tindrem Joan Vives Sanfeliu, autor de les noves sintonies de Catalunya Música que s'estrenaran en el concert; Jesús Rodríguez Picó i Mònica Pagès, del programa "Vint anys de música"; i Joan Vives Bellalta, que ens parlarà de l'edició especial del programa "Solistes" que sonarà a partir de les 10 del vespre.

També tindrem l'Ignasi Pinyol, amb un micròfon autònom captant l'àmbient previ al concert.

Després del programa, cap a les 19.50h, Montse Aguilera ens comentarà el concert, acompanyada del poeta Miquel Desclot, autor dels textos.

Si voleu descarregar-vos el dossier de premsa, feu clic aquí.

Atenció!
El concert el podeu seguir a través d'internet a través d'aquest enllaç.
.

Etiquetes de comentaris: