Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

diumenge, 4 de març del 2007

Setmana del 26 de febrer al 2 de març

DILLUNS 26:
- Entrevista al musicòleg Josep Dolcet per parlar de les simfonies de Ferran Sor, dues de les quals recupera l'Orquestra de Cadaqués (foto) en una gira de concerts (02-06/03) per Girona, Saragossa i Pamplona.
- Entrevista a Santi Arnal, director artístic de la companyia Per Poc de titelles, que estrenen (28/02) un nou espectacle sobre "Romeu i Julieta" de Prokófiev.
- Jornada de portes obertes (03-04/03) al taller d'orgueneria de Gerhard Grenzing del Papiol.
- Últims dies (fins al 04/03) per veure l'exposició "Ricard Viñes. El pianista de les avantguardes" a La Pedrera.
- El tenor peruà Juan Diego Flórez interpreta l'ària "A mes amis" de "La filla del regiment" de Donizetti a La Scala, cosa que no passava des del 1933.


DIMARTS 27:
- Reportatge sobre "La música i el III Reich", que s'ha inaugurat a La Pedrera i que es podrà visitar gratuïtament fins al 27 de maig.
- Diana Negre ens parla de les emissores de música clàssica als Estats Units.


DIMECRES 28:
- Entrevista al violagambista i director Jordi Savall, amb motiu del concert (01/03) de vintè aniversari de La Capella Reial de Catalunya a la Basílica de Santa Maria del Mar.
- Xavier Cazeneuve recorda la trajectòria del compositor de música de cinema Ennio Morricone (foto), que va rebre un Oscar honorífic diumenge a Los Angeles.
- 80.000 persones van seguir els actes de l'Any Arriaga (2006).


DIJOUS 1:
- Entrevista a Fernando Marina, director de la Coral Càrmina, amb motiu del concert (03/03) que fan al cicle coral de L'Auditori.
- Reportatge sobre "Boulevard Solitude", de Hans Werner Henze que s'estrena al Liceu (02/03). - El Museu d'Art Modern de Salzburg acull una exposició sobre Stravinski.


DIVENDRES 2:
- Reportatge sobre els set concerts que l'OBC, dirigida per Josep Caballé-Domènech (foto), farà al costat del pianista Joaquín Achúcarro a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.
- Entrevista a Begoña Salinas, directora del Festival Musika-Musica de Bilbao.



Tots aquests continguts els podeu recuperar en arxiu de so si consulteu l'apartat "Últims programes" de la nostra pàgina web.
.

Etiquetes de comentaris: