Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

dimarts, 31 de juliol del 2007

Últimes "Línies Addicionals"!

Aquest dimarts, 31 de juliol, arribarem a l'última edició de les "Línies Addicionals". No serà un comiat estiuenc sinó el comiat definitiu d'aquest programa. El 3 de setembre, coincidint amb la nova temporada de Catalunya Música, "Línies Addicionals" desapareixerà de la graella radiofònica. Però, no patiu, la informació continuarà a la nostra emissora amb un nou espai diari que es farà de 10 a 11 de la nit. El nom serà "Blog de nit" i el farem l'equip habitual de les "Línies Addicionals".

"Línies Addicionals" va néixer durant la temporada 2005-2006 impulsat per Marc Canals. Va començar essent un programa de mitja hora als migdies, de dues a dos quarts de tres. A partir del gener del 2006 va ocupar la franja de 8 a 9 del vespre, on s'ha mantingut. Aquesta segona temporada, 2006-2007, presentada per mi, ha intentat mantenir la filosofia inicial: informar sobre tot allò referent al món de la música clàssica.

La temporada que ve l'espai "Els concerts" avança la seva emissió i els podreu sentir de 8 a 10 del vespre. Després vindrà el "Blog de nit".

Gràcies i fins ben aviat!

Pere Andreu Jariod
.

Etiquetes de comentaris:

1 Comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Quina bona notícia! Ara a mi em serà més fàcil escoltar el programa. Suposo que canvieu el "target" cap a un públic més jove. Molt ben fet.
Moltes felicitats a tot l'equip pel programa, i bon estiu!!!

12:08 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home