Línies Addicionals

Un programa de
Catalunya Música.

De dilluns a divendres,
de vuit a nou del vespre.

dimarts, 31 d’octubre del 2006

Últims dies per veure "Visca el piano"

L'exposició que la Fundació Miró de Barcelona ha dedicat al músic de Vinaròs Carles Santos aquests últims mesos es clausura diumenge que ve. En parlarem amb Manel Guerrero, comissari de "Visca el piano".

També comentarem la presentació del llibre "Textos escabetxats", del mateix Carles Santos, publicat per March Editor, i la festa de cloenda de l'exposició que es farà dijous al vespre.

Etiquetes de comentaris:

Petita història de Mozart a Caja Madrid

L'Espai Cultural de Caja Madrid a Barcelona (Plaça de Catalunya, 9) acull aquests dies una exposició amb dibuixos de Pilarín Bayès. El títol és "Petita història de Mozart" i tracta tant de la vida d'aquest compositor com de l'època en que va viure i dels seus contemporanis músics. També hi ha un apartat amb il·lustracions i comentaris referits a alguns instruments. De tot plegat en parlarem amb Carme Cruanyes, la coordinadora de L'Espai Cultural, aquest dimarts a les "Línies Addicionals".

Etiquetes de comentaris:

dilluns, 30 d’octubre del 2006

Dilluns de música antiga i actual a les "Línies"

Aquest dilluns, 30, parlarem amb Javier Rozas, director de la revista Goldberg. En aquest número tenen al músic barroc Jean-Féry Rebel com a compositor de portada. També inclouen entrevistes als directors Nicholas McGegan i Jean-Claude Malgoire i articles dedicats a L'Incoronazione di Poppea de Monteverdi i a la viola de gamba.

També parlarem amb el crític Xavier Cester de l'estrena de Das Gehege, l'última òpera de Wolfgang Rhim, que ha pogut veure a l'Òpera de Baviera.

Etiquetes de comentaris: ,

dissabte, 28 d’octubre del 2006

Setmana del 23 al 27 d'octubre del 2006

Començàvem la setmana parlant amb el pianista andalús Javier Perianes sobre el CD de la Música Callada de Frederic Mompou que ha enregistrat amb Harmonia Mundi.

Dimarts parlàvem amb Núria Ballester , conservadora del Museu Casals, d'un nou llibre sobre aquest músic, publicat per March Editor, en el qual ha col·laborat la Fundació Pau Casals. Aquell dia coneixíem els Premis de la Crítica 2005/06 que anualment atorguen els Amics del Liceu. La gran triomfadora va ser l'òpera Die Tote Stadt, d'Erich Wolfgang Korngold que va guanyar a l'apartat de millor representació i millors direccions escènica i musical.

Dimecres va començar la 25a temporada del Amics de l'Òpera Sabadell. Vam sentir les opinions que la Presidenta d'aquesta Associació, Mirna Lacambra, havia fet diumenge passat al programa Una tarda a l'òpera de Catalunya Música.

Vam parlar-vos de la descoberta feta a Itàlia d'una òpera del compositor Saverio Mercadante sobre el tema del Quixot i vam sentir tres cançons extretes del nou CD amb una trentena d'arranjaments de melodies tradicionals catalanes fets per Manuel García Morante, cantades per Yrene Martínez-Roca.

Dijous el crític Xavier Cester ens va parlar de l'estrena del nou teatre d'òpera de València (foto). També vam parlar amb Josep Vila i Casañas, el director de l'Orfeó Català, de l'estrena de la Missa Solemne de Leopold Mozart que fan aquests dies a Madrid, Pamplona i Barcelona i Òscar Boada, director del Cor Vivaldi, ens parlava del concert que fan el diumenge 29 a l'Auditori Winterthur.

Aquesta setmana també hem sabut que l'ESMUC ha estat convidada al Festival de Conservatoris de Sant Petersburg i que Edita Gruberova no cantarà a l'estrena de Lucia di Lamermoor per malaltia.

Divendres parlàvem amb el professor Antoni Seva de l'edició que ha fet en català de les "Memòries" de Lorenzo da Ponte i ens assabentàvem que finalment l'Idomeneu de Berlín sí que es farà.

Etiquetes de comentaris:

divendres, 27 d’octubre del 2006

"La pregunta de la setmana" del 23 d'octubre

En els versos de quin poeta espanyol es va inspirar Frederic Mompou per posar el títol de Música Callada a una de les seves obres?

Us donem tres opcions:
A - Rafael Alberti
B - Federico García Lorca
C - San Joan de la Creu

La pista: Aquest autor és considerat un dels poetes místics per excel·lència.

Aquesta vegada posem en joc exemplars del disc amb aquesta música de Mompou que ha gravat el pianista andalús Javier Perianes.

linies.cmusica@catradio.cat
sms al 5335 catlinies + la resposta + nom i cognoms.

(Preu 0,90 € + IVA)

Resposta: Sant Joan de la Creu
Guanyadors/es: Josep Tomàs i Carol, Laura Ros Nogués, Blai Guarné, Xavier Palés i Amèlila Foraster

... i aquí teniu el fragment del poema Cántico on surt "la música callada"

(...)
Mi Amado las montañas,
los valles solitarios nemorosos,
las ínsulas extrañas,

los ríos sonorosos,
el silbo de los aires amorosos,
la noche sosegadaen par de los levantes de la aurora,
la música callada,
la soledad sonora,
la cena que recrea y enamora.
Cogednos las raposas,
que está ya florecida nuestra viña,
en tanto que de rosas

hacemos una piña,
y no aparezca nadie en la campiña.
Detente, cierzo muerto;
ven, astro, que recuerdas los amores,
aspira por mi huerto,
y corran tus olores,
y pacerá el Amado entre las flores.
(...)

Etiquetes de comentaris:

dijous, 26 d’octubre del 2006

Xavier Cester ens parla de la funció inaugural del Palau de les Arts de València

Xavier Cester, crític de Catalunya Música i del diari Avui, ens parla aquest dijous de l'estrena de la primera òpera que s'ha representat al Palau de les Arts de València. Es tracta d'una producció de Fidelio de Beethoven que musicalment dirigia Zubin Mehta. Si vols tornar a escoltar l'entrevista fes clic aquí.

Etiquetes de comentaris:

Les "Memòries" de Da Ponte s'editen en català

El professor Antoni Seva, de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, acaba de publicar amb Quaderns Crema la primera edició en català de les "Memòries" de Lorenzo Da Ponte, conegut avui en dia sobretot com a llibretista de tres de les òperes més interessants de Mozart. Parlarem amb el professor Seva de Da Ponte i de la seva edició aquest divendres a les "Línies Addicionals".

Etiquetes de comentaris: ,

dimecres, 25 d’octubre del 2006

L'actualitat coral del 26 d'octubre

Aquest dijous, 26 d'octubre, en el nostre apartat de música coral parlarem amb Josep Vila i Casañas -el director de l'Orfeó Català- de la gira de concerts que el cor fa aquests dies per Madrid, Pamplona i Barcelona, amb l'estrena mundial de la "Missa Solemne" de Leopold Mozart, descoberta no fa gaire. També entrevistarem un altre director, Òscar Boada, per parlar del tercer concert del cicle Les Quatre Estacions del Cor Vivaldi", que presentarà, entre altres obres, una selecció de la música de l'anglès Bob Chilcott.

Etiquetes de comentaris:

dimarts, 24 d’octubre del 2006

Es presenta un nou llibre sobre Pau Casals

Aquest dimarts el Museu Pau Casals acull la presentació del llibre "Pau Casals", amb textos de Joan Descals i publicat per March Editor. Es tracta d'un llibre que recull moltes fotografies del fons de la Fundació Pau Casals. Trucarem al Vendrell per parlar-ne amb Núria Ballester, conservadora del Museu.

Etiquetes de comentaris:

dilluns, 23 d’octubre del 2006

El pianista Javier Perianes ha gravat Mompou

Javier Perianes és un dels joves pianistes de l'Estat amb més projecció. Alumne de Josep Maria Colom, aquests últims mesos ha treballat al costat de Daniel Barenboim, de qui ha rebut classes i amb qui ja ha ofert algun concert. Ara acaba d'editar el seu primer CD amb la discogràfica francesa Harmonia Mundi. Un disc que conté la integral de la Música Callada de Frederic Mompou. D'aquest enregistrament i dels seus projectes més immediats en parlarem aquest dilluns a les "Línies Addicionals".

Etiquetes de comentaris:

diumenge, 22 d’octubre del 2006

Setmana del 16 al 20 d'octubre del 2006

Vam començar la setmana amb la visita de Xavier Cester que ens va parlar de la pel·lícula Copying Beethoven, que s'estrenava divendres. Aquell mateix dia el pianista Josep Maria Roger ens explicava els continguts del CD que ha fet, juntament amb Rumiko Harada, amb la música per a piano a quatre mans de Ferran Sor.

Dimarts, Miquel Pujol ens parlava de la seva exposició "Formes, poemes musicals" que es pot veure a CSIC de Barcelona fins al 29 d'octubre. Aquell dia també us explicàvem que a València i a Madrid recuperen aquests dies dues òperes del valencià Vicent Martín i Soler.

Dimecres vam sentir el que Daniel Barenboim explicava del concert que havia de fer al Palau de la Música Catalana i també la seva visió de la situació actual de la música. Aquesta setmana també us hem parlat de dos cicles més del Palau, el de Música de Cambra i el de Cambra Coral.

Us hem comentat els actes que aquest 2006 es fan a Hongria per celebrar el 125è aniversari del naixement de Béla Bartók.

Dijous coneixíem que el Quartet Casals ha estat Premi Nacional de Música en la modalitat d'interpretació i que la música per a piano del compositor català Israel David Martínez sonarà en sis concerts als Estats Units.

Divendres vam sentir les primeres paraules d'Eiji Oue (foto) com a director titular de l'OBC. També vam parlar amb Xavi Lozano, el presentador del programa divulgatiu del 33 Atrapasons.

Finalment, hem sabut que Sting arriba al número 1 de les llistes de vendes de música clàssica al Regne Unit i que el Liceu recupera aquests dies escenografies i decorats de Picasso amb la visita del Ballet Nacional de Burdeus.

Etiquetes de comentaris:

dissabte, 21 d’octubre del 2006

"La pregunta de la setmana" del 16 d'octubre

Ens podeu dir el nom de l'instrument que tocava habitualment Ferran Sor i pel qual va compondre la majoria de les seves obres? (i no és el piano!)

Entre tots els encertants sortejarem exemplars del CD F. Sor in London, amb la música per a piano a quatre mans d'aquest compositor -interpretada per Josep Maria Roger i Rumiko Harada- que us hem presentat aquesta setmana. Uns discos que us regalem per gentilesa de Tritó.

linies.cmusica@catradio.cat
5335 catlines + resposta + nom complet (preu 0,90 €)

Resposta: la guitarra
Guanyadors/es: Montse Quintana, Joan Raich, Carles Barrabés, Laura Rodríguez Triguero, Maria Dolors Llongueras

Etiquetes de comentaris:

divendres, 20 d’octubre del 2006

Trailer de "Copying Beethoven"

L'esperada pel·lícula sobre Ludwig van Beethoven, protagonitzada per Ed Harris i Diane Kruger, arriba aquest divendres a les pantalles catalanes. Aquest és el trailer.



També podeu entrar a la pàgina web en castellà de la pel·lícula on hi trobareu una zona de descàrregues i el making-off.

Etiquetes de comentaris: ,

dijous, 19 d’octubre del 2006

L'"Atrapasons" a les "Línies" de divendres

A l'edició de divendres del nostre programa parlarem amb Xavi Lozano, el presentador d'"Atrapasons", un programa musical divulgatiu que el 33 de Televisió de Catalunya emet els dilluns a la tarda. També sentirem Eiji Oue, que debutarà aquest cap de setmana com a director titular de l'OBC, en un concert que inclourà obres d'Albéniz, Gerhard i Mahler.

Etiquetes de comentaris:

dimecres, 18 d’octubre del 2006

L'actualitat coral del 19 d'octubre

Aquest dijous, a l'espai que dediquem al cant coral, parlarem de la nova edició del cicle Cambra Coral del Petit Palau, que s'ha presentat aquesta setmana a Barcelona. Sentirem Jordi Casas, responsable del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana (foto) i també d'aquest cicle, que ens parlarà de tots i cadascun dels concerts.

També parlarem amb Xavier Chavarria del programa especial que l'espai "Vistes al Mar" de Catalunya Música, dedicarà aquest divendres al vespre al 50è aniversari de la represa dels orfeons a Catalunya.

Etiquetes de comentaris:

dimarts, 17 d’octubre del 2006

Miquel Pujol presenta una nova exposició

L'artista i músic Miquel Pujol ha inaugurat "Formes, poemes musicals" a la seu de la Residència d'Investigadors (c/ Egipcíaques, 1, de Barcelona). Una mostra -d'entrada gratuïta- que es podrà veure fins al 29 d'octubre. Parlarem d'aquesta exposició amb el seu autor aquest dimarts, 17 d'octubre, a les Línies Addicionals.

Per consultar el catàleg de l'exposició clica aquí.

Etiquetes de comentaris:

diumenge, 15 d’octubre del 2006

S'edita en CD la música per a piano a quatre mans de Ferran Sor

El pianista Josep Maria Roger ha gravat, conjuntament amb Rumiko Harada, la integral de la música per a piano a quatre mans del compositor català Ferran Sor. El CD es titula Ferran Sor in London. Obra per a pianoforte a quatre mans, i l'ha editat el segell català Tritó. Aquest dilluns, Josep Maria Roger vindrà a les Línies Addicionals per parlar de com ha anat l'enregistrament, del qual en sentirem algun fragment.

Podeu recuperar l'entrevista si cliqueu aquí.

Etiquetes de comentaris:

Copying Beethoven s'estrena el divendres 20

La pel·lícula sobre Ludwig van Beethoven que es va presentar fa uns dies al Festival de Cinema de Sant Sebastià arriba divendres a les pantalles catalanes. Copying Beethoven està dirigida per Agnieszka Holland i la protagonitzen, entre d'altres, Ed Harris i Diane Kruger. Aquesta pel·lícula, a més, es podrà veure en versió doblada al català.

Xavier Cester, crític del diari Avui i de Catalunya Música, ja l'ha vista i ens la comentarà.


Podeu sentir l'entrevista al web de les Línies Addicionals.

Per la preestrena d'aquesta pel·lícula us hem ofert 10 invitacions dobles en el programa d'aquest dilluns.

Etiquetes de comentaris:

dissabte, 14 d’octubre del 2006

"La pregunta de la setmana" del 9 d'octubre

Ens podeu dir el nom d'almenys una òpera de Mozart que tingui el llibret de Lorenzo da Ponte, però que no sigui Così fan tutte?

Entre tots els encertants sortegem exemplars del llibre Mozart a Barcelona. Recepció operística 1798-2006 de Jaume Radigales, per gentilesa de Publicacions de l'Abadia de Montserrat.



linies.cmusica@catradio.cat
5335 catlines + resposta + nom complet (preu 0,90 €)

Resposta: Don Giovanni i Les Noces de Fígaro
Guanyadors/es: Joan Chaparro, Esther Pujol, Cristina Martínez, Beatriz Martín i Francesc Pascual

Etiquetes de comentaris:

divendres, 13 d’octubre del 2006

Setmana del 9 al 13 d'octubre del 2006

Començàvem la setmana amb una edició especial del nostre programa amb motiu de la inauguració de la Sala Oriol Martorell -la sala de cambra- de L'Auditori de Barcelona. Aquell dia vau poder sentir dues entrevistes, amb Joan Oller (director general de L'Auditori) i Jordi Cervelló (compositor a qui se li havia encarregat una obra per a l'ocasió).

Dimarts, Adelina Castillejo (responsable del Servei d'atenció a l'oient de Catalunya Ràdio) venia al programa a parlar-nos d'una nova iniciativa engegada per les quatre emissores del Grup Catalunya Ràdio, així com pel altres canals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, amb la intenció d'estrènyer la relació amb els oients/televidents.

Aquell dia començava també la cinquena edició del Cicle Anna Ricci, de nosaltres a vosaltres.

Dimecres us parlàvem d'un altre cicle de concerts relacionats amb la música d'avui en dia. Es titula 4x4, el dirigeix Albert Mestres, i es fa a la Sala Beckett de Barcelona. Vam sentir opinions dels quatre compositors que hi participen: David Padrós, Mercè Capdevila, Hèctor Parra (foto) i Antoni Caimari.

Aquesta setmana també hem sabut que posar a punt l'orgue de la Catedral de Tarragona valdrà un milió i mig d'euros.

Dijous, aprofitant que és el dia que dediquem a les informacions del món coral, vam dedicar un especial a l'Orfeó Donostiarra i vam sentir declaracions del seu director, José Antonio Sainz Alfaro.

Divendres vam parlar amb Oriol Ponsa, subdirector de l'ESMUC, del cicle Els Concerts de l'Acadèmia que comença el dia 17. També vam saber el contingut del segon dels Concerts Simfònics al Palau, que organitza l'Orquestra Simfònica del Vallès, de la mà dels seus protagonistes.

Finalment, vam parlar amb el pianista de Sabadell Àlex Alguacil, que el dissabte 14 ofereix un concert a la nova sala de cambra de L'Auditori, amb obres de Prokofiev, Albéniz i Liszt. Serà el primer concert del Tercer Cicle dels JIC (Joves Intèrprets Catalans).

Alguns d'aquests continguts els podeu recuperar a través de la nostra pàgina web.

Etiquetes de comentaris:

dijous, 12 d’octubre del 2006

Àlex Alguacil debuta a la Sala Oriol Martorell

El pianista sabadellenc Àlex Alguacil (foto), que actualment viu i treballa a Nova York, inaugurarà dissabte la tercera edició del cicle JIC (Joves Intèrprets Catalans). El concert es farà dissabte, a les nou del vespre, a la nova Sala de Cambra de L'Auditori de Barcelona. Aquest divendres, 13 d'octubre, parlarem amb ell del seu recital i de com li van les coses pels Estats Units.

Si no podeu sentir l'entrevista en directe, tindreu l'opció de recuperar-la a través de la pàgina web del nostre programa.

Etiquetes de comentaris:

dimecres, 11 d’octubre del 2006

Especial Orfeó Donostiarra

Aquest dijous, 12 d'octubre, dins de l'apartat que cada setmana dediquem al món coral, sentirem José Antonio Sainz Alfaro, el director titular de l'Orfeó Donostiarra, explicant-nos com és i com funciona el seu cor. També us proposarem audicions de Gounod, Verdi, Franck i Mahler, interpretades per aquest cor basc.

Etiquetes de comentaris:

dimarts, 10 d’octubre del 2006

Fotos de la Sala Oriol Martorell

Des de L'Auditori de Barcelona ens han fet arribar algunes fotos de la nova sala de cambra...

Què us sembla? Us agrada? Si heu anat a sentir algun concert, què en penseu de l'acústica?




dilluns, 9 d’octubre del 2006

Línies Addicionals especial

Aquest dilluns, 9 d'octubre, podreu sentir una edició especial del nostre programa amb motiu de la inauguració de la Sala Oriol Martorell, la nova sala de cambra de L'Auditori de Barcelona. Començarem una hora abans, a les 7, i sentirem entrevistes a Joan Oller, director general de L'Auditori; i al compositor Jordi Cervelló, de qui sonarà una obra seva en el concert inaugural.

A partir de dos quarts de vuit, podreu seguir aquest concert a càrrec del Quartet Casals, en directe per Catalunya Música, amb els comentaris de Montse Aguilera.

Podeu recuperar les entrevistes a través de la pàgina web del nostre programa.

Etiquetes de comentaris:

diumenge, 8 d’octubre del 2006

Setmana del 2 al 6 d'octubre del 2006

Començàvem la setmana amb l'estrena de la temporada operística del Gran Teatre del Liceu. Aquests dies s'hi representa La clemenza di Tito de Mozart.

Vam saber que el Festival d'òpera de butxaca començarà el 2 de novembre.

David Puertas, ens va explicar que els Sidokus arribaran a la Fira de Frankfurt en la seva versió alemanya.

El Liceu ha presentat el seu primer espectacle de ballet infantil: Els músics de Bremen.

Dimarts, Miquel Villalba ens visitava per parlar-nos del seu últim CD, la integral de la música per a piano sol de Xavier Gols.

Dimecres coneixíem la notícia de la nominació als premis Grammys Llatins del disc "Rhapsody in blue" de l'OBC. En parlàvem amb Joan Oller, director general de L'Auditori i L'Orquestra.

Aquell mateix dia, Raimon Colomer i Víctor Solé, responsables del programa divulgatiu Guia d'orquestra de Catalunya Música, venien a les Línies Addicionals a parlar-nos del seu nou espai.

Dijous coneixíem que l'Escolania de Montserrat aquests dies és a Hongria.

També us anunciàvem el canvi de nom de les sales de L'Auditori. La Sala Simfònica es diu ara "Pau Casals"; la de cambra, "Oriol Martorell"; i la polivalent, "Tete Montoliu".

Hem sabut que Plácido Domingo està preparant un llibre on explicarà els secrets de l'òpera i que no s'editarà fins al 2009.

Divendres hem sabut que dues orquestres valencianes, la de València i la de la Comunitat Valenciana, s'ajuntaran el 8 d'octubre per interpretar la Simfonia Fantàstica de Berlioz, en el dia del País Valencià.

Finalment, Gerard Claret ens ha explicat els continguts més destacats del 24è Festival Internacional de Música Narciso Yepes d'Andorra.

Etiquetes de comentaris:

dissabte, 7 d’octubre del 2006

La pregunta de la setmana del 2 d'octubre

En quin teatre d'òpera venecià es va estrenar La Traviata el 1853?

Entre tots els encertants sortegem exemplars del DVD de La Traviata cantat per Rolando Villazón, Anna Netrebko i Thomas Hampson, editat fa poc per Deutsche Grammophon.

linies.cmusica@catradio.cat
5335 catlines + resposta + nom complet (preu 0,90 €)




Resposta: La Fenice
Guanyadors/es: Josep Huertas, Aurora Ballester, Yolanda Buil, Antoni Viñals i M. Carme Llàcer.

Etiquetes de comentaris:

divendres, 6 d’octubre del 2006

L'Escolania està de gira per Hongria

En l'apartat de música coral que cada dijous fem a les Línies Addicionals, vam sentir alguns fragments de l'entrevista a Manel Gasch -director de l'Escolania de Montserrat- de diumenge passat al programa Notes de Clàssica de Catalunya Música. Vam conéixer el perquè del viatge a Hongria i les novetats més destacades relacionades amb aquest cor de nens de Montserrat.

Per altra banda també vam parlar amb Joan Gómez de l'article sobre l'Escolania que firma a l'edició del mes d'octubre de la revista Descobrir Catalunya.

Etiquetes de comentaris: ,

dijous, 5 d’octubre del 2006

Guia d'orquestra a Catalunya Música

Aquest dijous, 5 d'octubre, Catalunya Música estrena un nou programa divulgatiu. Es titula "Guia d'orquestra" i el presenten Raimon Colomer i Víctor Solé, cada setmana de 10 a 11 de la nit. L'objectiu és analitzar musicalment una obra del gran repertori vinculada al programa del concert del cap de setmana de l'OBC. Vam parlar amb els seus responsables que ens van explicar com seria aquest nou espai.

Etiquetes de comentaris:

L'OBC, nominada a un premi Grammy Llatí

Aquest dimecres hem sabut que l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya és candidata a un dels premis Grammy Llatins en la categoria de millor àlbum de música clàssica per Rhapsody in blue, el disc que van gravar conjuntament amb el pianista de jazz Michel Camilo i que va dirigir Ernest Martínez Izquierdo. A les Línies hem parlat amb Joan Oller , director general de L'Auditori i L'Orquestra i vam conéixer la resta de nominats.

Etiquetes de comentaris:

dimecres, 4 d’octubre del 2006

El pianista Miquel Villalba ens parla del seu últim CD

El català Miquel Villalba ha enregistrat amb el segell Anacrusi la integral de l'obra per a piano sol del compositor tarragoní Xavier Gols (1902-1938). Ens ha vingut a parlar de com va anar la gravació d'aquest disc, a fer-nos conéixer una mica millor la música de Gols i també hem sabut dels seus pròxims projectes.

Etiquetes de comentaris:

dimarts, 3 d’octubre del 2006

Sidokus en alemany

Aquest dilluns, 2 d'octubre, hem parlat del Sidoku -la variant musical del sudoku- amb David Puertas, un dels seus creadors. Hem sabut que seran presents a la Fira de Frankfurt que comença aquesta setmana i que l'editorial Schott, una de les més importants del món, ha publicat la versió alemanya d'aquest joc musical amb un tiratge de 5.000 exemplars.

Etiquetes de comentaris:

diumenge, 1 d’octubre del 2006

La pregunta de la setmana del 25 de setembre

A quina ciutat va néixer Dmitri Xostakòvitx?

Entre tots els encertants sortegem exemplars del Quadern de L'Auditori dedicat monogràficament a aquest compositor, escrit per Alberto Sampablo, i també discos de l'Orquestra de Cordes de Luzerna, publicats per Oehms Classics, amb música d'aquest autor.

linies.cmusica@catradio.cat
5335 catlines + resposta + nom complet (preu 0,90 €)

Resposta: Sant Petersburg
Guanyadors/es: Jordi Sospedra, Blanca Deusdat, Miguel Fonfría, Xavier Font i Rius i Montserrat Roura

Etiquetes de comentaris: